Оптимизация на сайт - Съдържание - стъпка 6


Както всички изброени стъпки до сега, оптимизация на сайт също има значение и какво се съдържа в самият сайт.

Какви статии има, колко са, какви са снимките, колко са, големи ли са, колко време се зарежда една ваша статия и прочие.



Оптимизация на сайт, включва МНОГО съдържанието на самият сайт. То трябва да е пряко насочено към главната тема.


Например, имате сайт за авто части. Каква ключова дума бихте използвали, за да продавате тези авто части? "авто части", "резервни части" и прочие.

Колкото по насочено е вашето съдържание към темата на сайта, толкова по-добре за вас и вашите посетители. Трябва да споменавате ключовата си дума колкото се може повече, да не говорим, че ако я има и във домейнът на сайта ви, тогава имате още по-големи шансове да се класирате.



Ако публикувате много съдържание на вашият сайт. Какви биха били изискванията му?
В предната статия ви показахме няколко плъгина, които вършат чудеса с всеки сайт. Yoast например е чудесен за оптимизация на съдържание.
Когато пишете вашата статия, той ви дава параметри в дъното, които трябва да спазите, за да се класирате по-добре и да имате по-добри резултати. Оптимизация на сайт това е много важно, защото колко повече зелени точки имате, толкова по-добре ще се класирате в серп.

Минималната дължина на статия, трябва да е 300 думи, но ако ги направите около 400 до 600, това ще е много по-добре за вас и вашите посетители.

Така те ще имат какво да четат и да споделят. Никой не обича статиите по 200 думи, да не говорим, че потребителите ги четат за секунди, като това изобщо не се отразява добре на отношенията ви с Google.


Оптимизация на сайт - Съдържание - стъпка 6 Оптимизация на сайт - Съдържание - стъпка 6 Reviewed by Sixking on 12:09 Rating: 5

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.