Оптимизация на сайт - Система - Стъпка 4


Оптимизация на сайт, също включва и системата, на която той работи. Това означава, на какъв език или коя CMS програма се използва, за да се визуализира сайта и да ви върши на вас работа.


Имате два варианта - Готова CMS и да си напишете сами сайт. Всеки вариант има своите положителни страни.

CMS - Това е безплатният вариант (може и платен да се окаже), където много популярен е Wordpress. Оптимизация на сайт с готова система става доста по-лесно, защото вече има готови модули за много голяма част от вашите бъдещи планове за сайта.


Можете да си намерите готови плъгини, готови решения, дори да си купите някой от тях, като знаете, че ще ви свършат повече работа. Да не говорим, че всички са Open Source (поне повечето) и ако знаете да кодирате, това е още по-добре за вас.

Собствена система - Понякога тези решения са най-добре, когато не можете да намерите нищо, което да ви харесва на вас. Например ако искате да си направите сайт за обяви, ще ви е малко трудно да намерите съществуваща система, без изобщо да си играете с кода.


Собствена система при оптимизация на сайт е малко по-трудно да се оптимизира правилно, най-вече вътрешната оптимизация, защото ако не знаете, трябва да прочетете, което води до загуба на време, което още повече удължава вашите проблеми. Какво по-добре от това с няколко клика на мишката да си инсталирате всичко от което се нуждаете?

Оптимизация на сайт може да се направи на всеки сайт, стига да знаете какво правите.
Оптимизация на сайт - Система - Стъпка 4 Оптимизация на сайт - Система - Стъпка 4 Reviewed by Sixking on 23:56 Rating: 5

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.